Nederlands / Español

BEHANDELINGEN

Spot removal machine - Zen SecretsElectro-Coagulatie (Stolling)

Door hoogfrequente wisselstroom word een minuscuul naaldje warm. Met de naald stippen we de te behandelen huid aan en/of word de huid licht afgeschraapt (elektro-coagulatie).

Couperose / verwijde bloedvaatjes
Tijdens de behandeling van couperose wordt er met een klein naaldje oppervlakkig in de huid geprikt. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwittten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte-ontwikkeling zal de huid wat rood worden. Dit blijft meestal de dag van de behandeling zichtbaar. Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen er kleine korstjes zichtbaar worden, het lichaam voert deze korstjes met een aantal dagen vanzelf weer af. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Fibromen en kleine verhevenheden(gerstekorrels)
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kan de huidtherapeut behandelen met de naald. Door het heet worden van de naald wordt het fibroompje weggebrand. Dit kan ook weggesneden of weggeschraapt worden.

NATURAL BRA

 Natural Bra is een manuele techniek 100% natuurlijk voor vrouwen die willen verhogen en versterken van de borst.
- De borsten te vergroten in een sessie van 1-2 centimeter.
- De borstklier wordt geactiveerd.
- Stimuleert, verstevigt en tilt de spieren natuurlijke Soten borst.
- Haal meer afgeronde vorm van de borsten.

INFRAWRAP SLIMMING SYSTEEM

Verbrand tot 1200 – 1400 kcal per sessie

De hoeveelheid verbrande kcal zal variëren tussen uw klanten, maar 1200/1400 per sessie is een gemiddelde. Als uw metabolisme gedurende 24-48 uur na de behandeling is gestimuleerd, zal uw lichaam het verbranden van calorieën beter en doeltreffender uitvoeren, zelfs als de klant de behandeling al heeft voltooid.

Gewichtsverlies en ontgiften
Door energie te creëren welke vergelijkbaar is als geproduceerde energie tijdens het sporten, is de infrarood warmte een trigger voor het lichaam om vetten en giftige lichaamsstoffen in de bloedstroom vrij te geven, waar het op een natuurlijke wijze via transpiratie en urine het lichaam verlaat. Dit resulteert in verlies van het lichaamsomvang, met blijvende resultaten.

Vermindering van cellulitis
Infrarood energie bevordert de afbraak van vetweefsel (de oorzaak van cellulitis), wat zal leiden tot een gladder en steviger uiterlijk van de huid. Combineer dit met onze nazorgbooster voor nog betere resultaten.

Verbeter spier & gewrichtspijn
Het InfraWrap Slimming Systeem, kan ook helpen bij pijn onderdrukking van artrose, verbeteren van spierspanning, verlichten van plaatselijke pijnen en de aanpak van totale spiervermoeidheid.

Verbeterde bloedsomloop, het immuunsysteem & het cardiovasculaire systeem
Diep doorgedrongen infraroodwarmte versterkt en versnelt de reactie in het afweersysteem. De warmte zorgt er ook voor dat de hartspier harder gaat werken zoals tijdens een sportactiviteit, maar dan terwijl uw klant achterover ligt en aan het ontspannen is.