Nederlands / Español

ZEN SECRETS

Welkom bij Zen Secrets.

Ik wil mij graag even voorstellen,

Mijn naam is Pilar López, ik ben Spaans en ik ben werkzaam in de schoonheidssector.
Ik heb een diploma in cosmetica, gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, therapeutische pedicure, ontharing wax en kunstnagels. Sinds 2002 heb ik een diploma in gelnagels, acryl en glasvezel. Ook ben ik professioneel gecertificeerd make-up artist.

Een aantal jaar geleden heb ik Reiki en alternatieve ontspanning therapieën gestudeerd en begon ook aromatherapie te gebruiken. Steeds blijf ik bestuderen en onderzoeken hoe ik de beste service kan geven aan mijn klanten. Al deze ontwikkelingen maakt dat mijn behandelingen anders zijn dan de meeste van mijn concurrenten.

Ik werk ondertussen al zo'n 20 jaar, direct en indirect in deze branche.

Bij Zen Secrets zult u een persoonlijke behandeling ontvangen. Voor mij is uw welzijn en schoonheid van belang, daarom gaan in Zen Secrets schoonheid en gezondheid samen.

De behandelingen zijn gepersonaliseerd, afhankelijk van uw behoeften.

De gezichtsbehandeling met Germaine de Capuccini, een van de 10 top professionele cosmetische producten in de wereld met 50 jaar bewezen ervaring. Producten die speciaal voor uw huid zijn uitgekozen, zullen uw natuurlijke schoonheid schitterend laten uitkomen. Vitamine C voor verlichting van de huid, Anti-aging behandelingen, Purexpert voor acne en vette huid, Roll Lift behandeling voor natural lifting, So Delicate voor sensitive en rosacea, Royal Jelly behandeling voor droge huid, Timexpert White voor huid bleken...

In mijn salon heb ik ook Natur Nua en CV Primary Essence Producten, siliconen vrij natuurlijke cosmetica zonder parabenen, volledige-allergene...

Bijvoorbeeld het Gold gezichtbehandeling voor anti-aging van Natur Nua, of de nieuwe en revolutionaire lichaamsbehandelingen 2015 van Zen Secrets,

Lifting Arm, voor firming armen
Natural Bra voor verstevigende en rondere borsten
Lifting Kin, voor verstevigende en het verminderen van de onderkin

Deze behandelingen zijn volledig natuurlijk, hoge kwaliteit en verrassende resultaten. Volledig anti-allergische en gegarandeerd.

Bij het pedicuren kunt u niet alleen denken aan uw nagels lakken en versieren, maar ook schimmel verwijderen, ingegroeide nagels corrigeren, verhardingen en likdoorns verwijderen, kloven in uw huid herstellen, problemen oplossen zoals droge voeten, atletenvoet... of om verzorgde handen te hebben d.m.v. therapeutische manicure en zo de natuurlijke schoonheid terug te brengen van uw huid en uw nagels.

De beste Gel of porselein, glasvezel of zijde, Frans of decoratie (Florence en Magnetic) ... De permanente manicure of Gellak ingericht in kleuren, glitters en Franse zorgt voor een natuurlijke en perfecte nagels voor minimaal 2-3 weken! maak uw nagels een persoonlijk beeld.

Depilatie met natuurlijke wax van honing, rozen, azulene.....lauw en warm, brazilian wax, make- up aanbrengen voor de dag en avond, en voor de feestelijke gelegenheid, zoals op de dag van uw bruiloft...

Met massages, van één zone tot een complete massage, zoals de massage Zen Secrets, die technieken inhouden zoals hotstonen, essentiële oliën, aromatherapie, eindigend met een Reiki sessie om de spieren te ontspannen en de zintuigen te stimuleren.

Vergeet niet te vragen naar onze promotie voor bruiden. Een speciale prijs voor een full service schoonheid.

Schoonheid en gezondheid

ZEN SECRETS by Pilar

U kunt de facebook pagina van Zen Secrets bezoeken:     Zen Secrets by Pilar

 

                                                             BESTE KLANTEN, ZEN SECRETS IS GESLOTEN VANAF 24 JULI 2015 T/M 18 AUGUSTUS 2015.

                                                                               IK ZIE U GRAAG TERUG VANAF 19 AUGUSTUS 2015.